Można gotować z pasj± a nawet z fantazj± ... na pewno należy gotować zdrowo. Gotowanie to sztuka! Sztuka zapachu, widoku i smaku !
Blog > Komentarze do wpisu

340. ¦liwka w czekoladzie

składniki:

  • ¶liwki suszone
  • czekolada gorzka ( min 70 %)

 

Przygotowanie

Czekoladę rozpu¶cić w k±pieli wodnej. Foremkę silikonow± do czekoladek napełniać w 1/3 . Układać na każdej ¶liwkę. Zalać do pełna czekolad± wszystkie foremki.

Można dla urozmaicenia smaku i wygl±du osobno rozpu¶cić 1 czekoladę biał±. Wlać j± na pocz±tku do foremek. Położyć ¶liwki i wtedy wypełnić czekolad± ciemn±.

 

 

niedziela, 31 stycznia 2016, futermama

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:

Danuta Zarzeczna

Utwórz swoj± wizytówkę
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów Durszlak.pl





Odszukaj.com - przepisy kulinarne