Można gotować z pasj± a nawet z fantazj± ... na pewno należy gotować zdrowo. Gotowanie to sztuka! Sztuka zapachu, widoku i smaku !
Blog > Komentarze do wpisu

Leszcz

Filetowanie leszcza - niestety nie po polsku. Ważne jest jednak to co pokazuje kucharz.

czwartek, 21 lutego 2013, futermama

Polecane wpisy

  • 336. Łoso¶ duszony

    Składniki: 1 kg łososia ( może być ze skór±) sól żurawina suszona, ¶liwki suszone papryka słodka 2 łyzki tłuszczu kokosowego przygotowanie: Rybę obkroić ze skór

  • Sandacz

    Bardzo smaczna ryba

  • Sum

    Ryby s± bardzo zdrowe i smaczne. Zatem zajmiemy się nimi po kolei. Najpierw trzeba je wypatroszyć i odfiletować. Dzi¶ zajmiemy się sumem. Zobaczmy, jak to się r

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:

Danuta Zarzeczna

Utwórz swoj± wizytówkę
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów Durszlak.pl





Odszukaj.com - przepisy kulinarne